Pannenkoeken met geitenmelk

Met pannenkoeken kan je volop variëren. Pannenkoeken met Stroop, kaas, spek, appel en rozijnen en nog veel meer, maar heb je ook weleens een pannenkoek gemaakt met Geitenmelk? Een pannenkoek met geitenmelk maak je heel gemakkelijk.

Eet smakelijk!

Ingrediënten:
Voor 4 personen

  • 200 gram tarwebloem
  • mespunt zout
  • 3 eieren
  • 1/2 liter Betsie’s geitenmelk
  • ca.50 gram boter

Bereiding:
Roer de bloem met een mespunt zout door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en breek de eieren er boven. Voeg 2 dl. geitenmelk toe en roer dit alles met een garde of een mixer tot een glad beslag. Voeg al roerend de rest van de melk toe. Laat het beslag 30 minuten rusten. Verhit een klontje boter in een pan met anti baklaag en schep met een soeplepel het beslag in de pan en laat het beslag alle kanten uitvloeien. Bak de pannenkoeken op een halfhoog vuur aan beide zijden licht bruin. Eet smakelijk!

Volg ons ook via: Instagram Instagram en Instagram Facebook